تا حالا به این فکر کردین که : اگر انتخابتون غلط باشه و مسیر رو اشتباه برید , کی میتونید , برگردید !
آیا اصلاً امکان برگشتن براتون وجود داره !
بارها برای ما اتفاق افتاده که مسیری اشتباه رفتیم و وارد یک اتوبان شدیم که هیچگونه بریدگی نداره و امکان دور زدن برای ما خیلی سخت بوده , زندگی هم از این اتوبان هایی که بریدگی ندارند و مسیر برای ما طولانی و آزار دهنده است , زیاد داره !
انتخاب رشته کنکور هم یکی از مسیر هایی هست که هر کس بخواد وارد دانشگاه بشه و ی ملزم به این هستش که انتخاب رشته رو انجام بدید چرا که یکی از مراحل ورود به دانشگاه انتخاب رشته است , حالا فکر کنید شما انتخاب رشته را انجام بدید و این انتخاب بر اساس آگاهی نباشه , این انتخاب بر اساس دانسته های درست نباشه ! در یک کلام این انتخاب حرفه ای و تخصصی نباشه و شما وارد دانشگاه بشید و ببینید راه رو اشتباه اومدید !
با رتبه ای که دارین می تونستین یه جای بهتر قبول بشین!
یا رشته قبولی تون رو دوست ندارید و چهار سال مجبورین به سختی درس بخونین ! و بعد از ۴ سال آینده خوبی برای خودتون نمی بینید!
پس از همین اول از همین قدم اول سعی کنید درست پیش برید . اگر جایی به بریدگی نرسیدین خیال تون راخت باشه که مسیر رو درست میرید . اگر انتخابتون بر اساس آگاهی های درست باشه یکسری مولفه ها برای انتخاب رشته وجود داره :
اولین مولفه ای که باید مد نظر بگیرید این هستش که رتبه شما چنده ؟! کدوم دانشگاه ها رتبه های شما را پذیرش می کند ؟ ( اینکه رتبه دقیقاً کدوم یک از این اعداد ای هست که شما تو کارنامه میبینید موضوع مهمیه که تو یک مقاله دیگه بهش پرداختیم )
دومین موردی که باید بهش دقت کنی , استعداد و علاقه شماست . علاقه شما تعیین کننده بسیار بسیار مهمیه که موفقیت شما را در آینده چه در زمینه ی تحصیلی و چه شغلی تضمین می کنه ..(برای این کار می تونید از آزمون های مختلف کمک بگیرید )
و سومین گزینه شرایط خانوادگی و شرایط فرهنگی شماست که حتما حتما حتما برای موفقیت در تحصیل به این مقوله باید دقت کنید و با در نظر گرفتن تمام شرایط انتخاب کنید ! چون به هر حال قراره درس بخونید و آرامش فکر و خیال یکی از مقوله های موفقیت در تحصیل هست .
در مقاله ی بعدی به موارد مهم دیگه ای خواهم پرداخت . با من همراه باشید .